Outsourcing

Als u van uw wagenpark en personeel af wilt

Wijnbelt Logistiek Management BV biedt bedrijven met eigen vervoer de mogelijkheid te bieden hun transportactiviteiten aan haar uit te besteden, het z.g.n. “outsourcing”. Hierdoor kunnen de bedrijven zich met hun core-business bezighouden, zoals fabricage, productie, (groot-)handel, verpakken etc.

Flexibele inzet

Bij dergelijke bedrijven heeft men vaak te maken met seizoensinvloeden. In de piektijden zijn er nog al eens problemen met een tekort aan transportcapaciteit of juist net voldoende. In de daltijden is het transportmaterieel niet meer optimaal te benutten. In beide periodes kan Wijnbelt Logistiek Management BV dit probleem oplossen door flexibele inzet van het over te nemen materieel en haar eigen materieel. Dit alles met behoud van de flexibiliteit en zonder verlies van het visitekaartje, want het over te nemen materieel blijft desgewenst in uw bedrijfskleuren.

Wij nemen graag uw transportzorg uit handen, zonder dat dit nu meteen duur(der) hoeft te zijn. Neem geheel vrijblijvend contact op. Uiteraard wordt uw aanvraag met de grootste zorg en discretie behandeld.

 

01_3

DSC00396